Premiär för Kalmar VK på 4-mannaturnering!

 i Ungdom
I helgen åkte klubbens första 4-mannavolleybollag på turnering i Älmhult! Turneringen spelades på level 4 och totalt deltog 10 lag från Eneryda, Ljungby, Växjö och Kalmar.
Level 4 innebär bland annat spel på fullstor plan, krav på tre tillslag inom laget och möjligheten att utnyttja en studs mellan mottag och sista anfall. På denna level börjar också barnen själva att döma, skriva matchprotokoll och sköta sifferblock.
Dagen bjöd på många volleybollupplevelser, nya vänskaper (vi spelade ibland som ”Kväxjö” med en extra spelare från Växjö) och skratt. Alla spelare provade under dagen på rollen som lagkapten och turades om med domar- och sekretariatsfunktioner på ett föredömligt sätt. Som tränare är jag mycket imponerad av spelarnas utveckling och spel individuellt och som lag under dagen!! Ni var fantastiska! Vi åkte alla mycket nöjda hem efter att ha vuxit ytterligare några centimeter som volleybollspelare!
Tack till alla spelare, assisterande coach Martina och hejarklack Tyra och Peter för en fin dag!
Kristina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.