Startpaket kidsvolley till klubben!

 i Ungdom, Volleyboll

I höstas ansökte vi hos Svenska Volleybollförbundet (SVBF) om ett startpaket för kidsvolleyboll till klubben. Ansökan beviljades och nu är allt material här!! Det var en härlig syn att se våra kids- och 4-mannaspelare gemensamt öppna den stora kartongen och utforska innehållet förra helgen, och i onsdags var det test av såväl teknikspel som styrketräningsupplägg. Allt föll mycket väl ut – spelare och tränare nöjda! Förutom bland annat nya bollar, koner, hopprep och ärtsäckar, innehåller paketet även så kallade teknikspel på olika nivåer. Något att inspireras av för fler lag kanske?! Stort tack till ordförande Sofia för hjälp att skicka in ansökan, och till SVBF såklart! /Kristina

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.