Kidsen rockar vidare in i volleybollvärlden!

 i Ungdom, Volleyboll

I helgen deltog hela fem lag från Kalmar i spel på level 2, 3 och 4 i Haganäshallen i Älmhult. Turneringen spelades både lördag och söndag med många spännande matcher. Spelarna på level 4 fick i vanlig ordning också döma matcher och skriva protokoll, vilket uppsakattades. Nytt för denna turnering var att även andredomare tillsattes med koll på nätberöring och övertramp.

Alla spelare gjorde jättefina insatser och utvecklades i teknik och speluppfattning, och jag tror att vi lyckades uppnå vårt första, andra och tredje mål – att ha kul! Även maskotarna såg ut att trivas (här Kalmars och Enerydas 🙂 )

Det var dessutom premiär för klubbens nya matchtröjor – jättefina!

För bilder och lite klipp från turneringens båda dagar, se Eneryda Volleys facebook-sida:

https://sv-se.facebook.com/enerydavolley

Tack till alla spelare, coacher och föräldrar som ställt upp!

Kristina

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.