Klubbens framtid på träningsläger!

 i Ungdom

I helgen var det träningsläger för klubbens framtid: våra kids- och 4-mannavolleybollspelare! 23 spelare deltog!!

Under två intensiva, svettiga och roliga dagar tränades kondition, bollkänsla, slagteknik, rörelse på planen, spel, speluppfattning och inte minst… jävlar anamma 🙂  Vi fick också eminent styrketräning under passet ”styrka surprise”, tack vare gästande Unnur, två gånger vinnare av tävlingen Islands starkaste kvinna.

Mellan träningspassen passade spelarna på att skåpa ut sina föräldrar i frågetävling, titta på videos av eget spel under tidigare turneringar i vår, äta en god lunch och bara umgås. Vi peppades också av ett par videos av fantastiska ”volleyboll-digs” inför eftermiddagens pass.

Mest uppskattade övningen – ”jag ska nå bollen var den än kommer och vad det än kostar” – lovar jag att vi ska köra igen 🙂

Stort tack till alla fantastiska spelare – ert fokus och er inställning till träning och kamratskap är fantastisk, fantastiska föräldrar som ställt upp med mat, iordningsställande av hall och planer, videoförevisning, och som agerat bollkastare och bollkallar, och fantastiska assisterande tränare för allt stöd och engagemang!!

Kram /Kristina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.