Debut i Mikasa Challenge!

 i Volleyboll

I helgen deltog Kalmar VBK för första gången i Sveriges största barn- och ungdomsturnering – Mikasa Challenge i Örebro. 266 lag deltog med ca 1600 spelare, och totalt 854 matcher spelades under två dagar. Det var en mäktig känsla att se alla spelare, föräldrar och ledare vid en fullsatt invigning på fredagkvällen!

Kalmar VBK och Växjö VK åkte tillsammans för att kunna bo och spela ihop, och främja unga volley-vänskaper och samarbete mellan klubbarna. Tillsammans bildades de tre lagen (8 spelare från Kalmar och 5 från Växjö) Kalmar & Växjö Volley Vänner/ Friends/ Amigos. Spelarna fick under mycket välspelat grupp- och slutspel uppleva många mycket jämna matcher (totalt 20 st) och fick erfarenhet av att möta olika typer av spel och lag. De fick smaka på såväl knappa förluster som den härliga sötman i seger efter jämnt spel.

”Kväxjö” uppvisade mycket fint spel och alla spelare presterade på en mycket hög nivå i samtliga matcher och blev på ett självklart sätt ”bäst när det gäller”. Jag har om vartannat gått med tårar i ögonen av stolthet och gåshud på kroppen av glädje och spänning under hela helgen! Det var en fantastisk helg – tack allihopa!!

Lite trött, MYCKET glad

Kristina

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.