Resultat Tåfrosten 2018

 i Beachvolley, Långviken, Tävlingar

Då var första tävlingen på Långviken 2018 avgjord i samtliga klasser, herr, dam och mix. Herrturneringen lockade 16 lag och avgjordes genom gruppspel i fyralagsgrupper där ettan och tvåan i varje grupp gick till A-slutspel och 3:an och 4:an gick till B-slutspel. I A-sluspelet såg kvartsfinalerna ut på följande vis:

Tomasz/Carl vs. Oscar/Krille 21-15

Henric/Marcus vs. Uffe/Patrik 22-20

Konne/Simon vs. H-son/Jocke 22-20

Magnus/Adam vs. Jakob/Len 21-17

vilket betyder att samtliga gruppsegrare även gick vidare till semifinal. I den första semifinalen stod slaget mellan Tomasz/Carl och Konne/Simon där Linköpingslaget Tomasz/Carl gick segrande mot finalen. I den andra semifinalen möttes Magnus/Adam och Henric/Marcus och här fick Magnus/Adam se sig besegrade. Final alltså mellan Tomasz/Carl och Henric/Marcus. Henric/Marcus bet ihop och presterade som bäst när det behövdes och knep segern och titeln som Tåfrostmästare.

På damsidan hade vi 11 deltagande lag fördelade på 3 grupper. Efter många långa och välspelade bollar stod så följande 8 lag i kvartsfinal:

Tova/Johanna vs. Pauline/Daniela 21-12

Ana/Kristina vs. Annelie/Jill 21-14

Helena/Elvira vs. Felicia/Anne 21-17

Monika/Sylwia vs. Ebba/Hanna 21-14

även här var det gruppsegrarna tillsammans med Monika/Sylwia som dominerade. I semifinalerna ställdes Tova/Johanna mot Helena/Elvira och där gick Tova/Johanna segrande ur fighten. I andra semifinalen stötte regerande mästarna Ana/Kristina på hårt motstånd i form av Monika/Sylwia men lyckades ta sig till sin andra raka final. Väl i finalen fick de vika sig mot suveräna Tova/Johanna som blev allt för tuffa för Ana/Kristina.

I eftermiddagens mixturnering hade vi precis som i herrturneringen 16 spelande lag och p.g.a. tidsbrist uteblev B-slutspelet. Till A-slutspel gick följande lag:

Tova/Konne vs. Daniela/Uffe

Johanna/Marcus vs. Hanna/Oscar (p.g.a. skada ersattes Marcus av Magnus)

Elvira/Simon vs. Anne/Max

Pauline/Krille vs. Ebba/Erik

i semifinalerna besegrade Ebba/Erik Johanna/Marcus (Magnus) och tog sig till final där de ställdes mot Elvira/Simon. Efter en lång dag och många spelade matcher avgjordes så till slut mixturneringen med en seger för /Elvira/Simon.

Sammanfattningsvis så har vi topp tre i de olika turneringarna:

Herr

  1. Marcus/Henric
  2. Tomasz/Carl
  3. Konrad/Simon

Annelie Österbergs foto.

Dam

  1. Tova/Johanna
  2. Ana/Kristina
  3. Helena/Elvira

Annelie Österbergs foto.

Mix

  1. Elvira/Simon
  2. Ebba/Erik
  3. Tova/Konrad

Stort tack till alla som deltagit under dagen och på återseende 16/5 då onsdagsturneringarna drar igång.

/Magnus och Erik

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.