Open-helg i Kalmar

 i Beachvolley, Tävlingar

Helgen vecka 24 dvs 16 och 17 juni är det Open-helg i Kalmar och vi vill uppmuntra alla klubbens spelare att anmäla sig till ”riktig” turnering. Vi kör Open grön som är den lägsta nivån av tävling som är sanktionerade av SVBF på lördagen 16/6. Detta innebär att de lag som anmäler sig får ha ett tak på 60 rankingpoäng totalt. Turneringen passar till dig som vill ta nästa steg ifrån onsdagsturneringen och spela hela 3-sets matcher. På söndagen 17/6 är det dags för Open svart som är nästa steg i turneringsstegen, för att anmäla dig till denna turnering bör du ha lite mer erfarenhet av att spela tävlingsmatcher. Båda turneringarna har plats för 12 herrlag och 12 damlag och anmälan görs som alltid via säsongskalendern men för att göra detta behövs licens. Licensen är gratis för alla betalande medlemmar och aktiveras genom ett mail till beach@kalmarvolley.se. Ytterligare frågor besvaras av Tävlingsledare Magnus Rosenlund eller Erik Larsson på mail beach@kalmarvolley.se eller via personlig kontakt.

Hoppas att vi får se många lag från Kalmar Volley anmälda till dessa turneringar

 

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.