Succé på level 3 i helgen!

 i Ungdom

Kalmar Volleybollklubbs juniorer gjorde fantastiska insatser under helgens kidsvolleybollturnering i Älmhult! Under lördagen mötte de tre Kalmarlagen (10 st spelare i åldrarna 9-12 år) lag från både Älmhult och Ljungby i nybyggda Haganäshallen. Kalmarspelarnas främsta mål var att placera bollarna i anfallen samt att försöka ta så många extrapoäng som möjligt (vilket går att göra när laget är fulltaligt genom att ta bagger eller finger så att någon annan i laget kan fånga bollen på den egna planhalvan). Detta gick suveränt – bra jobbat! Tack till alla spelare för er härliga inställning till varandra, tränare, föräldrar och motståndare! Tack också till skjutsande och hejande föräldrar och coacher! /Kristina

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.