Ungdomsturneringar: Dec 2019 och Jan 2020

 i Ungdom, Volleyboll

Ungdomsturneringar på gång, anmäl intresse snarast!

Vi planerar att åka på följande turneringar i december och januari:

14 december – Älmhult, level 5 (för spelare i delar av mellangruppen och äldsta gruppen)
4-5 januari – Habo, fyrmannafestivalen, level 4-7 (för spelare i mellan- och äldsta gruppen)
http://www.habowolley.se/fyrmannafestivalen/

Om ditt/dina barn kan och vill spela båda eller någon av dessa turneringar – maila till Kristina på k_tryselius@yahoo.se senast söndag 1 december. OBS den korta anmälningstiden! Ange ditt barns namn, om du kan skjutsa till och från turneringen och hur många platser du i så fall har i din bil. Om du följer med till Habo – meddela om du kan vara en extra resursperson och sova och äta med lag och tränare i skola. Om du är osäker på ditt barns spelnivå, kontakta Kristina på mailadressen ovan eller 070-211 40 40.”

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.