April 1 Barn- och ungdomsträningen

 i Ungdom, Volleyboll
Hej!
Ikväll kör vi barn- och ungdomsträningen i Långviken. Tiden är densamma som förra veckan, dvs 18:00-19:00.
Uppmuntra era barn att använda mössa/buff/pannband och vantar/handskar eftersom det fortfarande är ganska kallt på kvällarna. Plaggen värmer innan den egna kroppsvärmen stigit, och de förhindrar onödig nedkylning efter träningen. En extra jacka att ta på efter träningen är också bra.
Vi kommer att vara i området kring beachvolleyplanerna, basketplanen och utegymmet. Vägbeskrivning finns på Eniro eller Hitta om ni är osäkra på var Långviken ligger. Har ni någon kompis på denna e-post-lista – hjälp gärna till att sprida informationen om du tror att de kanske inte kollar mailen idag.
Ha en fin dag!
Kristina
Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.