Ungdomslag imponerade i Sydsvenskan dam i helgen

 i Damlaget, Ungdom, Volleyboll

I söndags skickade Kalmar VBK för första gången ungdomslag för spel i Sydsvenskan dam. Tolv tjejer fördelade på två lag imponerade stort i denna premiär. Nio lag gjorde upp om sammandraget i Växjö och det blev såväl matchvinster, setvinster och över lag mycket jämna matcher för båda lagen. Motståndet utgjordes av både andra ungdomslag men också rutinerade seniorlag.Till Kalmarlagens framgångar bidrog ett mycket stabilt mottags- och försvarsspel och inte minst en fantastiskt positiv laganda hela turneringen igenom.

Underbart att se! Tack till spelare och deltagande föräldrar för en härlig dag!!

Tre stolta coacher / Kristina, Martina, Peter

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.