Jämnt i toppen av damernas div. 3!

 i Damlaget, Klubben, Ungdom, Volleyboll

Efter helgens matcher i div 3 södra damer skiljer det bara två poäng mellan serieledande Kalmar och trean Malmö. Däremellan återfinns tvåan Hylte Halmstad som i lördags blev lite för svåra att rå för Kalmars damer. Matchen spelades i Halmstad och slutade 3-1 (28-26, 25-23, 19-25, 25-27) till hemmalaget. Som siffrorna visar var det en jämn tillställning där Halmstad tillslut drog det längsta strået, mycket tack vare vassa servar, fina mottag och skarpa anfall.

Den andra matchen för dagen, mot Värnamo, vann dock Kalmar efter fint samarbete och mycket bra försvarsspel. Värnamo stod för starkt motstånd och även denna match blev jämn, 3-1 till Kalmar med setsiffrorna 25-22, 25-19, 25-27, 25-21.

Kalmars juniorer tog stora steg framåt i matchen med flera klockrena block, vassa smashar, smarta pet och stor försvarsglöd. Stort grattis till Micaela som blev utsedd till Kalmars bästa spelare i båda matcherna!!

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.