Barn och ungdomar 2022-2023.

 i Ungdom, Volleyboll

Kära volleybollspelare, nya som ”gamla”, och föräldrar,

Vi hoppas att ni haft en riktigt skön sommar och nu är riktigt taggade att komma igång med volleybollen igen!

Denna vecka, onsdag 24 augusti, drar vi igång volleybollträningen inomhus för röd (fortsättningsgrupp, 13-18 år ca) och blå (ny- och utvecklingsgrupp, 13-18 år ca) grupp. De två grupperna kommer att träna samtidigt. Träningstillfällena är som följer:

Onsdagar: 18:00-19:30, Lindsdals sporthall
Söndagar: 16:00-17:30, Gröndalshallen
Kod till båda hallarna är 2206 följt av * eller OK. Vänligen sprid ej koden.

Så fort som tränarsituationen är ordnad för grön grupp (ny- och utvecklingsgrupp 8-12 år ca) kommer denna grupp att träna som följer:

Måndagar: 17:00-18:30, Lindsdals sporthall
Kod till hallen är samma som ovan. Vi återkommer med första träningsdatum så snart vi vet.

Denna säsong, säsongen 2022/23 kommer vi ha ett dam-/flicklag i både div. 2 och div 3. Om det passar deltar vi kanske även i något eller några sammandrag i Sydsvenskan. För våra pojkspelare hoppas vi kunna åka iväg på Sydsvenskans sammandrag. Självklart vill vi även åka iväg på några ungdomsturneringar med både pojk- och flicklag, ungdom som yngre. För att allt detta ska bli möjligt tar vi tacksamt emot hjälp från föräldrar som coacher, chaufförer och allmänt stöd för spelare och coacher. Vi brukar alltid ha det jättekul när vi kommer iväg!

Varmt välkomna till volleysäsongen 2022/23!

Kristina & Martina

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.