Kalmar Volleybollklubb – Beachvolleyboll

Beachvolleybollplanerna på Långviken sköts ideellt av Kalmar Volleybollklubb. För att kunna hålla planer och kringutrustning i bra skick behöver vi finansiera ny sand, nät, linjer, bollar m.m. genom medlemskap i vårt bokningssystem. Anläggningen har under de senaste åren kontinuerligt utvecklats i takt med behov och intresse och  fr.o.m. sommaren 2015 kommer det att finnas upp till hela 5 bechvolleybollplaner att boka.

Välkomna att använda beachplanerna. Alla som nyttjar planerna har ansvar att se till att de återställs i bra skick och att inget skräp finns kvar på eller runt planerna efter avslutat spel samt att återställa sandnivåerna till acceptabel nivå efter avslutat spel. Det finns sopkärl som kommunen sköter där ni kan slänga ert skräp och skrapor till sanden finns i förrådet.

Ordningsregler

Det är absolut förbjudet att ha glasflaskor på planerna, glas i sanden = planerna stängs!

Vandalisering av nät och planer kommer att polisanmälas.

Musik får spelas men endast från bärbara anläggningar som inte överstiger 65dB, högtalare skall riktas från planerna. Ev. musik utöver detta kräver tillstånd från polis och kommun. Om inte dessa regler efterföljs kommer Kalmar Volley att fakturera er ev. straffavgifter.

Nyttjande av planerna bokas via kalmarvolley.se och betalas via Payson. Hyran vi tar ut för planerna går till att köpa sand, bollar, nät, linjer och annan utrustning som möjliggör spel på planerna samt allmänt underhåll för anläggningen.

Pris och betalning

Medlemskap i Kalmar Beachvolley kostar 400:-/säsong. Medlemskapet ger dig förmånen att boka planer och spela hela sommaren på Långvikens beachvolleybollplaner. Medlemskap fixar du enkelt på http://www.kalmarvolley.se/bli-medlem-2/ genom att följa instruktionen längst ner på sidan. Önskas ett fysiskt medlemskort så mailar ni namn, medlemsnummer och telefonnummer till beach@kalmarvolley.se.

Om du inte vill bli medlem men ändå vill spela en timme på någon av planerna så går även detta utmärkt men tyvärr är det då endast spontanspel utan bokning som gäller.

OBS! Allt spel sker på egen risk!

Tack för att du sköter dig!

/Beachsektionen

Har du frågor ang.beachvolleybollplanerna, Kalmar VBK eller liknande? Skicka ett mail till beach@kalmarvolley.se.

Beachansvarig

Magnus Rosenlund
beach@kalmarvolley.se

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.