Vill du börja spela volleyboll eller beachvolley i Kalmar?

Då har du kommit till rätt ställe!

Hör av dig till volleyboll@kalmarvolley.se om du är intresserad, eller ännu hellre direkt till den tränare som är aktuell. Se nedan.

Volleyboll

Barn och ungdomar:

Onsdagar 18:30 – 19:30. Kidsvolley/Fyrmannavolleyboll (barn/ungdomar 9-14 år)
Söndagar 10:00 – 11:00. Kidsvolley (barn 6-9 år)
                                        Kidsvolley/Fyrmannavolleyboll (barn/ungdomar 9-14 år)
Kontakta Kristina på k_tryselius@yahoo.se om du är intresserad av att börja spela!

För dig som kan spela volleyboll:

Herr:
Du är välkommen till A-laget om du kan spela volleyboll, kan reglerna, vet hur det fungerar med rotationsordning och hur man spelar på olika positioner, samt är intresserad av att spela seriespel. Kontakta Johan på ordforande@kalmarvolley.se om du vill börja spela med oss.

Herrlagen tränar måndagar 20.00-22 & onsdagar 19.30-21.30 i Kalmarsundskolan (Norrliden).

Dam:
Damerna har ett A- och ett B-lag som tränar tillsammans. Du är välkommen till A- och B-laget om du kan spela volleyboll, kan reglerna, vet hur det fungerar med rotationsordning och hur man spelar på olika positioner, samt är intresserad av att spela seriespel.

Damlagen tränar måndagar 20.00-22 & onsdagar 19.30-21.30 i Kalmarsundskolan (Norrliden).
A-lagets tränare är Peter Adiels 070-699 49 10

Kontaktperson för B-laget är Annelie Österberg Telefon: 0485-310 10
Mobil: 0722-088 772 E-post: osterbergannelie@gmail.com

Beachvolleyboll:

Kalmar VBK erbjuder beachvolleyträning på tre nivåer. Nybörjare, fortsättningskurs samt elitsatsning. Håll utkik på hemsidan för mer information, kurserna brukar börja i Maj. Det finns även möjlighet att få personlig träning (mot avgift) av klubbens tränare, kontakta beach@kalmarvolley.se för mer information.

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.