Vad gäller vid beachvolleyplanerna?

 

Beachvolleybollplanerna på Långviken sköts ideellt av Kalmar Volleybollklubb. För att kunna hålla planer och kringutrustning i bra skick behöver vi finansiera ny sand, nät, linjer, bollar m.m. genom medlemskap och planhyra. Nu har totalt 5 planer igång.

Välkomna att använda beachplanerna. Alla som nyttjar planerna har ansvar att se till så att de återställs i bra skick och att inget skräp finns kvar på eller runt planerna efter avslutat spel. Det finns sopkärl som kommunen sköter där ni kan slänga ert skräp.

Ordningsregler

Det är absolut förbjudet att ha glasflaskor på planerna, glas i sanden = planerna stängs!

Vandalisering av nät och planer kommer att polisanmälas.

Musik får spelas men endast från bärbara anläggningar som inte överstiger 65dB, högtalare skall riktas från planerna. Ev. musik utöver detta kräver tillstånd från polis och kommun. Om inte dessa regler efterföljs kommer Kalmar Volley att fakturera er ev. straffavgifter.

Nyttjande av planerna bokas via kalmarvolley.se och betalas via Payson. Obetalt nyttjande av planerna är strängt förbjudet. Hyran vi tar ut för planerna går till att köpa sand, bollar, nät, linjer och annan utrustning som möjliggör spel på planerna.

Pris och betalning

Medlemskap i Kalmar Beachvolley kostar 500:-/säsong. Medlemskapet ger dig förmånen att boka planer och spela gratis hela sommaren på Långvikens beachvolleybollplaner. Medlemskap fixar du enkelt på www.kalmarvolley.se/beach/bli.medlem genom att följa instruktionen längst ner på sidan. Önskas ett fysiskt medlemskort så mailar ni namn, medlemsnummer och telefonnummer till beach@kalmarvolley.se.

OBS! Allt spel sker på egen risk!

Tack för att du sköter dig!

/Beachsektionen

Har du frågor ang.beachvolleybollplanerna, Kalmar VBK eller liknande? Skicka ett mail till beach@kalmarvolley.se.

Beachansvariga

Peter Adiels och Jakob Nordin
beach@kalmarvolley.se

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.