Var, Hur och Varför:

Långviken är en av Kalmar mest populära badplatser/rekreationsområden. Hela våren, sommaren och hösten kommer många besökare dit för att bada, sola ,leka, njuta, sporta m.m. På Långviken har Kalmar Volleybollklubb tre beachvolleybollplaner till sitt förfogande. Nu har ni chans att göra reklam för ert företag intill dessa planer och på sådant sätt nå ut till många människor.

Vad tjänar ni på sponsring:

Beachvolleyn är en kraftigt växande livsstilssport med en stark och tydlig image som förknippas med positiva upplevelser med sol, sand och underhållande evenemang. På Långviken hålls många turneringar under sommaren, då både folk från Kalmar och från hela Sverige kommer dit. Vi satsar också stort på att ha företagsmästerskap och företagsevents där. Publiken är idrottsintresserade, hälsomedvetna med aktiva livsstilar eller sommarturister som njuter av sin semester.

Vilka är vi:

Vi är Kalmar volleybollklubb som sköter planerna vid Långviken. Vi är en stor förening med cirka 100 medlemmar. Vi har även herr & damlag i inomhusvolleybollens division 3. Vårat mål med verksamheten är att kunna erbjuda en fin och rolig miljö för så många som möjligt.

Reklamexponering

Vi presenterar här några förslag på reklamexponeringar, men har ni andra idéer tar vi gärna fram lösningar efter era önskemål. Avtalet gäller för maj till september:Skyltar:·   Skyltar och banderoller av olika storlekar kan monteras på inhägnaden runt planerna.·   Reklamskyltar som kan monteras runt banorna.

Turneringar:

  • ·        Sponsring av priser på turneringar.
  • ·        Sponsring av matchbollar på turneringar
  • ·        Namn på turnering (t.ex Speedo open)

Kläder:

  • ·        Sponsring av tryck på matchkläder.
  • ·        Sponsring av tryck på träningkläder.

Företagsevents och Företagsturneringar:

Kalmar Volleybollklubb anordnar företagsevents och företagsturneringar på Långviken. Antingen är man med på en turnering mot andra företag eller så anordnar vi en egen kväll för ert företag. För att få mer information skickat till ert företag är ni välkomna att kontakta Joakim Thunborg på Kalmar Volleybollklubb.

Sponsoransvarig

Anna bergenhem

mobil:070-5279802

abergenhem@hotmail.com

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.