Arbetsdag på Långviken

 i Beachvolley

Nu är det dags att starta upp säsongen genom att förbereda planerna på Långviken för spel. Vi behöver sätta upp stolpar, nät och linjer. Kanske se över förråden lite och städa av. Det har ramlat ner en massa grenar i sanden under vintern som vi behöver ta bort från sanden. Vi behöver även se till så att sanden ligger på rätt plats (på planerna) så ta med er ert bästa humör, en spade, arbetskläder och ev. kläder att spela lite i så gör vi fint på planerna lördag den 16/4, kl. 10:00.

Väl mött sanden!

Jag kommer

Ditt namn (obligatorisk)

your-name
Jakob N
Henric W
Familjen Adiels Balk
Simon
Sofia Hult
Hela familjen H-son Larsson
Sanna Nyman
Kristina
Alex
Billy Nilsson
Tova
Konrad Timeout Jonsson
Hanna Rydeberg
Magnus Rosenlund
Magnus Rosenlund
Magnus Rosenlund

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.