Tåfrosten inställd!

 i Beachvolley

Tyvärr blir vi tvungna att ställa in Tåfrosten i år. Detta var inget roligt beslut att meddela men så fick det bli. Vi följer FHMs rekommendationer och kom fram till att vi inte kan hålla i en turnering just nu.

Ny och fin utrustning!
Det positiva är dock att kommunen har köpt in ny fin utrustning till oss. Vi har fått flera nya nät, några nya linjer samt en del nya antenner med hållare och så är toaletterna och vattnet redan igång, rekordtidigt (tror jag)!

Städdag den 1:a maj!
Istället för Tåfrosten träffas vi som kan klockan 11:00 och fixar i ordning alla fem planer, flyttar lite sand från kanterna in på plan och städar/sopar rent under läktaren. Efteråt finns det gott om tid att spela om vädret är fint. Vi hoppas på att ca 15-20 personer hjälper till, kommentera om du är en av dessa fina människor.

Som vanligt kommer man bara om man är fullt frisk. Vi tvättar händerna före och efter spel och vi undviker kroppskontakt så gott det är möjligt.

Kontakta oss

Ingen är här just nu, men skicka gärna ett meddelande.